FUNQ 2020-10-29T10:06:53+00:00

Minimalistische sieraden

Krachtig, mooi en houdt je in balans!

We leven in een bijzondere tijd. Er gebeurt veel om ons heen. En misschien ook wel in jouw eigen leven. Herkenbaar? Geloof, juist nu, in de kracht van je gevoel. FUNQ sieraden helpen jou in je eigen kracht en in balans te blijven.Funky’s Sieraden

FUNQ

Elk seizoen wordt een nieuwe collectie gelanceerd. Volg FUNQ via Instagram en Facebook, of kom kijken in de salon van FUNKY Hairstyling. In het echt zijn de FUNQ sieraden natuurlijk nog veel mooier! FUNQ: perfect voor nu en voor altijd!

Meest Gekozen

FUNQ Voor jou

Het team van FUNKY gelooft in de kracht van stenen. Hier hebben zij hun creativiteit op losgelaten. En dat heeft geresulteerd in deze mooie dynamische sieradenlijn. Als je de sieraden van FUNQ, met elk hun bijpassende stenen, bij je draagt, voel je je krachtiger. Het helpt meer zelfvertrouwen te creëren. Met het dragen van FUNQ sieraden creëer jezelf een sterkere jij!

Deluxe daar

Echt jóuw sieraad door maatwerk

Het is ook mogelijk om jouw favoriete sieraad volledig naar wens te laten maken. Een speciale maat of kleur in gedachte? Heb je bijvoorbeeld bijzondere kralen van een ketting of armband die je hebt geërfd van een dierbare overledene? Of bedeltjes van de voorletters van je kinderen, maar zijn de armbandjes versleten of niet meer naar jouw smaak? Wij maken hier een nieuw ontwerp van, zodat het helemaal jóuw sieraad wordt. Alles is mogelijk!

Deluxe hier

FUNQ: made of love, creativity and…

FUNQ sieraden zijn gemaakt van o.a. stenen, verguld goud en zilver. We werken voornamelijk met Hematiet kralen: een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Het absorbeert negatieve energie en laat dit verdwijnen, brengt balans in je lichaam, geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde en vermindert zorgen en stress. Dit in combinatie met de zoetwaterparel, op zich al fantastisch mooi, maar de zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen).

Waar vind je ons?

Altijd Dichtbij

Je vindt Funky Hairstyling in Nederweert. Kom eens langs en geniet van een lekker kopje koffie! Je kunt gratis parkeren voor de deur!

Tot Gauw

Sint Rochusstraat 32
6031 BJ Nederweert

ROUTE

Bij ons sta jij centraal!

Vragen?

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog een vraag? Ons team staat voor je klaar! Je kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken. Vergeet ons niet te volgen op social media!

Telefoon:

Social Media