Extensions 2022-06-02T11:02:33+00:00

Wij helpen je ook met

Extensions

Hand tied wefts, ze zijn niet alleen herbruikbaar maar volgens ons ook de meest vriendelijke manier bij het plaatsen van extensions. Zoals de naam al zegt is het een band waarop het haar handgebonden wordt. Ontzettend veel werk maar daardoor wel van súper kwaliteit!

Mocht je al ooit eerder extensions gehad hebben, heb je vast ooit gehoord van Machine wefts. Het grote verschil hierin is dat bij het systeem dat wij gaan hanteren, hand tied wefts, de aanzet veel fijner is afgewerkt, zodat het veel minder zichtbaar is en dat ook dames met weinig haar van dit systeem kunnen gebruik maken.

Er wordt gebruik gemaakt van exclusief russian remy (double drawn) kwaliteit.

Wat is Remy haar? ‘Remy-haar kwaliteit betekend dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. Merken die zonder Remy kwaliteit werken, gebruiken zeer sterke producten om de haarschubben de vernietigen. Hierdoor gaat de natuurlijke kleur, glans en structuur van het haar verloren. Hoewel het haar nog glad zal aanvoelen zal het na enkele wasbeurten gaan pluizen en knopen.

De hand tied wefts zijn herbruikbaar en worden om de 8 weken omhoog geplaatst, het voordeel hiervan is, is dat je de haarwortel om de 8 weken weer wat rust gunt.  Dagelijks verlies je natuurlijk een heleboel haren. Hoe langer de extensions in het haar blijven zitten hoe meer zwaarte er aan de overgebleven haren komt te hangen waardoor deze extra gevoelig worden en mogelijk eerder afbreken. Juist doordat de hand tied weftst 10 tot 12 maanden meegaan, en je ze dus her kunt gebruiken is dit volgens ons veel haar en hoofdhuidvriendelijker.

De handtied wefts zijn verkrijgbaar in de lengtes 30cm, 40cm en 50cm. Wij zullen jouw altijd adviseren over wat het beste bij jouw natuurlijke haar en wens zal passen.

Wat zeer belangrijk is om te weten, je dient je extensions altijd met professionele producten te wassen en verzorgen. Wij hebben hier een folder van waarin alles uitgebreid staat uitgelegd. Wil jij zo lang mogelijk plezier hebben van jouw extensions zul je daar zorgvuldig mee om moeten gaan. Ook hierin helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Voordat jij extensions kunt laten zetten bij ons zal hier ten alle tijden een advies gesprek aan vooraf gaan. Bij het maken van een afspraak voor het zetten van jouw droomhaar, vragen wij om een aanbetaling van 50%. Dit om te voorkomen dat wij onnodig met kostbare extensions achter blijven waar we vervolgens helaas niks meer mee kunnen. Wij nemen natuurlijk alle tijd om alles duidelijk uit te leggen en tot een geweldig resultaat te komen!

Wil jij BIG hair, meer volume, een mooie verlenging, vollere boblijn vanuit de voorzijde of juist een frissere kleur met lengte? Wij zorgen dat jouw dromen zullen uitkomen!

Voor & Na

Verwen jezelf!

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken!

Controlevraag *:

Waar vind je ons?

Altijd Dichtbij

Je vindt Funky Hairstyling in Nederweert. Kom eens langs en geniet van een lekker kopje koffie! Je kunt gratis parkeren voor de deur!

Tot Gauw

Sint Rochusstraat 32
6031 BJ Nederweert

ROUTE

Bij ons sta jij centraal!

Vragen?

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog een vraag? Ons team staat voor je klaar! Je kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken. Vergeet ons niet te volgen op social media!

Telefoon:

Social Media